Sider

fredag den 24. juni 2011

Det er hvad, det er blevet til de sidste 2 dage

Syr ikke så meget for tiden, men de sidste 2 dage har jeg da fået syet 2 par bukser...


Jeg har mange projekter igang i hovedet, men de bliver sgu desværre ikke rigtig til noget, lige for tiden... Men det skal nok komme, glæder mig faktisk helt til at jeg skal til pshykolog på mandag, det kan være at han kan hjælpe mig???

Tur til Stige Ø

Torben har freie disse dage, det havde jeg også haft hvis jeg ikke gik sygemeldt.. Så vi mår jo ligesom ikke tage ud af landet, så den anden dag, besluttede vi os for at tage til stige ø-

vi tog Bella med, og hold da lige op hvor hun nød det, at gå igennem alt det krat, det var lige noget for hende.

Og så siden sidst vi var der var der kommet en rutsjebane som skulle prøves, man skulle sætte sig på en kælk agtig ligende ting... Nadia turde ikke rigtig, så hun brugte bare numsen.

Men jeg turde godt, og hold da op hvor det sjovt:-)

Og det gjorde min kære mand også

Ved det ikke rigtig

Har jeg det ok, eller har jeg det ikke ok???? Kæmpe spørgsmål, nogle dage har jeg det rigtig godt, og kan overskue en masse ting, andre dage kigger jeg bare på rodet og tænker at det må jeg lige rydde op i, og så lader jeg det være... kender i det???
Men igår var vi på en hyggelig tur til Randers regnskov, der var mange sjove dyr... Der var også kaniner man kunne kæle med, så tænkte jeg at det måtte nadia jo prøve, når hun nu så gerne vil have en kanin, men næ nej det turde hun ikke.. Så måtte jeg jo selv tage en op..